Gjør deg klar for stor chill med Sure Grip

  03.12.2018

BRACE selv - vinteren kommer! Og det kan være det kaldeste i åtte år, da arktiske forhold blåser inn fra Sibirien.

Værmeldingskanaler forutsier 32 dager med is, tung snø og temperaturer på minus 13 i Storbritannia.

Og drivere blir advart om at snø kan forårsake reise kaos i julen som polar gales rammet Storbritannia. For de fleste av oss i Storbritannia betyr snørydding ganske enkelt at du jobber med stasjonen med en spade. Men for områder hvor tung snø er et årlig problem - som for eksempel deler av USA og Canada - betyr det å klemme en snøplog til traktoren eller henting, og komme på jobb på fortauene og lokale baner.
Pløying av snø er ikke bare et tilfelle med kjøring opp og ned. Du må planlegge hvor du hoper snøen - begynner på den ytre kanten, der du planlegger å lage haugen din, og deretter arbeider systematisk for å bevege snøen mot haugen.
Få landslaget før du begynner - se opp for fortauskanter, gjerder, busker og fartboller. De kan ikke være åpenbare under et snøkomne.
Ikke kjør for fort! 14 mph er den maksimale hastigheten du bør gå. Og når snøen er veldig komprimert, tykk eller våt, kjører sakte, sparer du tid og brensel, slik at bladet kan grave videre.
Pakke opp noe sikkerhetsutstyr - et redskapssett, brannslukningsapparat, lommelykt, førstehjelpsutstyr, skovle og en pose med sand eller salt. Og kle deg varm - termisk undertøy, en varm jakke, en lue, skjerf og hansker.

Ved å bruke riktig regulator for snøplogen din, blir prosessen enklere - og Sure Grip Controls har den perfekte løsningen.

AU-håndtaket - et relativt nytt tillegg til selskapets utvalg - ble utviklet med vedlegg som snøplogger og grapplere i tankene. En av selskapets mindre håndtak, det gir maksimal operatørkomfort og er designet for år med pålitelig service.

Etuiet er laget av en kraftig plastpolymer med en behagelig form som er laget for å gjøre håndtaket lett og enkelt å bruke, samt robust nok til å håndtere tungt arbeid. Faktisk testes bryterne til 10 millioner operasjoner.

Som vi har kommet til å forvente fra Sure Grip, er bryterne dekket med et patentert overleggsdesign som beskytter dem mot smuss og fuktighet.

AU har flere patenter i avventning, og har et unikt klemmesystem som gjør at det kan monteres på en hvilken som helst aksel med en diameter mellom 3/8 "og 3/4".

Frontplaten, som imøtekommer en rekke konfigurasjoner av brytere, rocker, glidebrytere, og til og med en mikro joystick, kan roteres 360 ° som muliggjør installasjon i alle retninger.

Den kan også brukes som erstatningshåndtak når du installerer et nytt vedlegg eller for OEM-applikasjoner i en rekke bransjer.
Så få hatten din, få skjerf, plasser joysticken og klem på snøplogen din, og vær klar for Big Chill!
Full spesifikasjon for AU-håndtaket finner du her http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20AU%20Control%20Grips



Bilde av Troy T på Unsplash